Meisje met haar Nog meer gras Stukje gras

Over mij & Contact

Over Renske van de Kar
Zeven jaar was ik werkzaam als psycholoog tot ik in 2017 een belangrijke knoop doorhakte. Al langere tijd voelde ik dat ik niet meer op de goede weg zat. Toch durfde ik de sprong niet te wagen. Ik wierp voor mezelf bezwaren op waarmee ik een keuze steeds weer uitstelde. De angst voor het onbekende, het opgeven van zekerheden en het ontbreken van een helder beeld van wat ik dan wél wilde hielden mij tegen.

Uiteindelijk besloot ik tóch mijn baan op te zeggen en een lange reis te maken naar de andere kant van de wereld. Daar voelde ik hoe goed het mij deed om zoveel vrijheid te ervaren. Terug in Nederland resulteerde dit in het besluit om mijn eigen coachpraktijk te starten, zodat ik ook jou kan begeleiden in het maken van belangrijke keuzes!

Mijn visie
In mijn coachgesprekken maak ik onder andere gebruik van interventies uit de positieve psychologie. Hierbij ligt de nadruk op het ontwikkelen en versterken van jouw krachten, hulpbronnen en kwaliteiten. Ook ben ik ervan overtuigd dat het leren verdragen van negatieve ervaringen en emoties (in plaats van deze te vermijden) zorgt voor een waardevol leven. Ik ga graag met je aan de slag om jouw psychologische flexibiliteit te vergroten. Mijn aanpak kenmerkt zich door een focus op het hier en nu met aandacht voor verdieping en met een actiegerichte insteek.

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie, de stichting Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

NOBCO lgo

Opleidingsachtergrond

·        Coachopleiding (Schouten en Nelissen)
·        Levenslooppsychologie, Positieve psychologie en Coaching. (Open Universiteit)
·        Klinische Psychologie, BSc (Universiteit Utrecht)

Neem gerust contact op om te onderzoeken wat ik voor je kan betekenen!

Adres praktijkruimte
Van Almondelaan 28
Hilversum

   Alle velden zijn verplicht
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl