Meisje met haar Nog meer gras Stukje gras

Ervaringen

"De coaching van Renske resulteerde in het nemen van verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven en hoe ik met situaties omga. Ik voel me sterker, meer bewust van wat ik wil en kan oud zeer goed achter me laten. Ik zou eigenlijk per kwartaal wel een opfrissessie willen :)"

Patricia (42 jaar)

 

“De gesprekken met Renske geven mij focus en structuur. Het voelt goed om met haar over de situatie te kunnen praten. Renske is begripvol en stelt de vragen die me aan het denken zetten en soms verrassen. Ze geeft me inzichten waar ik zelf nooit tot was gekomen.”

Lysette (34 jaar)

 

“Het coachingstraject heeft me heel erg geholpen. Niet alleen om beter inzicht in mijzelf te krijgen, ook om meer concrete doelen te stellen en te leren wat ik belangrijk vind. De gesprekken waren erg fijn en Renske wist me steeds bewust te maken van mijn doen en denken, zodat dat kan verbeteren. Een aanrader!"

Caroline (35 jaar)

 

“Het is voor mij niet makkelijk om over mijzelf te praten, maar de gesprekken met Renske maken me bewust van waarom ik dingen doe zoals ik ze doe en ben me er nu op het moment dat het gebeurt ook bewust van. Renske gebruikt verschillende technieken waardoor ik veel inzicht heb gekregen.”

Chantal (33 jaar)

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu