Meisje met haar Nog meer gras Stukje gras

Coachtraject

We worden soms zo opgeslokt door de waan van de dag dat ruimte voor reflectie er bij inschiet. Terwijl het zo waardevol is om even stil te staan. Reflectie houdt je scherp, brengt je dichterbij je wensen en verlangens en zorgt ervoor dat je in beweging komt en blijft.

Het vergroten van jouw psychologische flexibiliteit is het speerpunt in al mijn coachgesprekken. Je kunt beter omgaan met de grillen van het leven en er ontstaat ruimte om dat te doen wat voor jou belangrijk is.

We vergroten het inzicht in je eigen gedrag, je leert patronen bij jezelf herkennen en je komt er achter hoe je hier verandering in aanbrengt. Tevens maken we concreet hoe jij weer balans en focus in je leven aanbrengt. Als laatste zetten we de verworven inzichten om in bewuste keuzes en praktische doelen. 

Na ons coachtraject:

Waar
Praktijkruimte Van Almondelaan 28
1215 PD Hilversum

Kosten
80 euro (excl. btw.) per sessie.
Voor een effectief coachtraject is een goede coachrelatie onmisbaar. Het eerste coachgesprek is dan ook altijd gratis zodat jij kunt ervaren of je de juiste klik ervaart om met jouw coachvraag aan de slag te gaan. Heb je al een gratis Koersgesprek met mij gehad, dan vervalt het eerste gratis coachgesprek. 

Vergoeding
Coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Wel zou je andere mogelijkheden kunnen onderzoeken. Zo hebben werkgevers veelal een budget per werknemer voor scholingskosten & persoonlijke ontwikkeling. Vanuit dit budget is er de mogelijkheid om een coachtraject te laten vergoeden. Het loont dus de moeite om binnen je organisatie te vragen naar de mogelijkheden. Is deze mogelijkheid er dan zal ik een offerte opstellen voor je werkgever.

Wanneer
Naast werkdagen is het ook mogelijk om coachgesprekken in de avonduren of in het weekend af te spreken.

Maak dus snel een afspraak via 06-28183954 of per mail renske@karcoaching.nl voor een eerste gesprek!

 

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu